Ine Driesprong
Ine Driesprong

Geregistreerd Uitvaartverzorger

Ine Driesprong Uitvaartzorg verzorgt passende en persoonlijke uitvaarten in Westervoort en omgeving. Sinds 1968 ben ik woonachtig in Westervoort. Naast mijn werk in de uitvaartzorg ben ik zorgvrijwilliger in Hospice Rozendaal.

In de ouderenzorg ben ik werkzaam geweest als maatschappelijk werker, teamleider en gespreksleider Alzheimer Café.

Op mijn website gebruik ik foto’s van mijn woon- en leefomgeving, van o.a. Karlo Bolder. Ik hou van de landelijke omgeving met de rivier, de uiterwaarden en de bruggen. Deze omgeving is voor mij de verbinding met mijn werk, in leven en dood.

Als uitvaartvaartverzorger wil ik graag zorgdragen voor een passend en persoonlijk afscheid. Een kennismakingsgesprek is voor mij daarbij een uiterst zinvol moment om van gedachten te wisselen over wensen en verlangens.
Desgewenst maak ik een inschatting van de kosten.

Zo’n persoonlijk gesprek kan op ieder moment plaats vinden. Gewoon, als u wil weten wat de mogelijkheden zijn rondom het afscheid en de uitvaart. Maar ook als iemand gaat overlijden en men samen met mij nog wil bespreken hoe het afscheid eruit zal zien.

Voor de mensen waar ik mee praat geeft het altijd een rustig gevoel als deze zijn besproken en vastgelegd.

“Afscheid nemen is een brug bouwen tussen vandaag en morgen
geboorte en sterven leven en herinnering. “

Uitvaartwensen

Uitvaartbegeleiding

De Uitvaart